luni, 21 martie 2016

Domeniul videochatuluiLa fel ca in oricare alt domeniu, si in cazul videochatului promovarea modelelor este foarte importanta. Majoritatea site-urilor cu care colaboreaza studiourile de videochat prezinta membrilor care sunt modelele noi, astfel ca chaturile acestora vor fi asaltate de noi membri care isi doresc sa le cunoasca. Insa pentru a avea cat mai mult succes in acest domeniu, este nevoie ca fetele sa cunoasca toate trucurile necesare, cum sa se faca mai placute si sa atraga cat mai multe persoane.

Stabilirea programului
Chiar inainte de primul spectacol oferit in spatele webcamului, modelul trebuie sa isi stabileasca programul pe care isi doreste sa il petreaca discutand cu persoanele din toate colturile lumii. Astfel va fi mult mai usor pentru cei care vor deveni clienti fideli sa te gaseasca si sa stie care va fi urmatorul moment in care vei putea fi disponibila online.

In plus, admiratorii fideli sunt cei care platesc cele mai mari sume in regim privat, iar acest pret este stabilit de model dupa bunul plac. In rest, pentru discutiile publice, modelele sunt platite incepand cu 2 dolari pe minut de catre fiecare membru. In schimb, din suma totala, un procent revine site-ului cu care colaboreaza agentia de videochat Iasi, un alt procent revine acesteia, iar abia apoi studioul acorda la randul sau un procent modelului sau un salariu fix, in functie de preferintele sale.

Promovarea profilului
Modelele isi pot promova profilurile pe site-urile de specialitate, astfel incat acestea sa fie vizibile pentru un numar cat mai mare de persoane. Cu toate acestea, la cerere se poate bloca accesul utilizatorilor din orice tara, astfel incat fetele sa nu se simta stanjenite in urma faptului ca ar putea fi urmarite de vreo persoana cunoscuta. Cu cat mai multa imaginatie si creativitate se atrag cei mai multi membri, care trebuie sa se indragosteasca de tine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu