miercuri, 19 octombrie 2016

Discretie Totala la Videochat

Videochatul este un job foarte ravnit in randul tinerelor, acestea fiind atrase de salariile foarte mari pentru piata din Romania. In schimb, nu este atat de usor precum pare sa fii un model de videochat, intrucat acesta este un job la fel ca oricare altul, unde sunt de respectat cateva reguli, iar cele mai serioase si constiincioase fete vor avea cel mai mult de castigat.
Fara contact direct
In primul rand este important de stiut ca nu exista niciodata contact direct intre model si interlocutor, acestia aflandu-se in spatele unui laptop la mii de km departare, in diferite tari din lume. Insa fetele trebuie sa cunoasca o limba straina la un nivel cat mai bun, astfel incat sa fie usor de comunicat cu ceilalti, iar prietenii virtuali sa se simta foarte bine purtand aceste discutii. Unii dintre acestia vor achita chiar sume consistente de bani pentru mici spectacole erotice, astfel ca modelele lipsite de inhibitii vor fi platite foarte bine.
Profilul adult sau non adult
Cu toate acestea, fetele care nu sunt dispuse sa se dezbrace in fata camerei si nu se simt inca foarte sigure pe ele, pot oricand sa apeleze la profilul non adult, in care dezbracatul este total interzis. Pe masura trecerii timpului se va putea face schimbul ulterior la profilul adult, cel care aduce cele mai mari venituri, dar si cei mai multi prieteni.
Discretie
Videochatul este un job foarte sigur, care exclude posibilitatea ca modelele sa fie vazute de persoane cunoscute datorita faptului ca site-urile de pe care se lucreaza permit blocarea accesului adreselor IP ale utilizatorilor din Romania sau din oricare alta tara se doreste, de la Italia, pana la Spania sau Marea Britanie. Mai mult, fetele lucreaza fiecare din propria incapere, nefiind deranjate de nimeni in timpul programului, iar totul este foarte discret.


Un comentariu: